Är på pappas jobb och har vart på mammas jobb

Hej!! ♥

Just nu sitter jag och bloggar på pappas jobb och jag kom nyss hit. Jag har även vart på mammas jobb och där hjälpte vi henne lite och så åt vi lunch där. Kycklingklubba med potatis och brunsås. Faktiskt ganska gott!
Har inget mer att skriva om så jag säger hejdå!!

Går inte att ladda upp bilder. :-(

Bromma Blocks har världens godaste sushi

Hej!

Idag var jag och hela min familj på Bromma Blocks. Jag köpte inte så mycket men vi åt lunch där och fika. Till lunch åt jag sushi. Dom har världens godaste!!!! Till fika drack jag Chai latte och helt ärligt tycker jag att det är sådär. Mamma tycker att det är jättegott men inte jag. Vi gick in på Jackie oxå men köpte inget fast vi frågade om en påse för jag samlar på fina påsar!!!

(inte min påse)  puss

Simmning med klassen!

Hej!!

Idag hade vi simmning i skolan. Man ska kunna simma 150 m bröstsim och 50 m ryggsim. Jag startade näst sist av alla men kom ändå först upp. Haha! Sen så skulle vi flyta i 1 minut och hoppa med fötterna före eller dyka (jag dök) och så skulle man livrädda nån. Haha, dom som visade hur man skulle göra gjorde lite fel så den som skulle bli livräddad blev i stället dränk. Men det gick bra! Då var det nån som oxå sa: "Vi ska inte döda, vi ska livrädda!" Haha! A, nu är det iaf sportlov. Jag ska värkligen sova och sova och sova. Jag har vart astrött dom senaste dagarna i skolan. Jag har till och med jäspat på jumpalektionerna! Då ska man ju va trött på ett annat sätt!

Puss o kram!

Sovmorgon

Hej!!!!

Idag har jag sovmorgon till kl 10. Det sa jag ju igår. Har inget att göra så jag satte mig vid datorn en stund. Haha, det är alltid så att när jag inte har nåt att göra så sätter jag mid datorn. Konstigt. Eller kanske inte. A, skit samma. Puss o kram skumbanan!!

Naaw. Är fortfarande lite trött!! Jääsp!!

Måndag

Hej!!!!

Idag är det måndag och det innnebär skola. Det var så jobbigt i morse för jag har lixom sovit till halv tio till tio och nu så måste man gå upp SJU!!!!! Men i morgon börjar jag tio och då kan man gå upp ca åtta iaf. Har fotbollsträning ikväll så ska snart byta om. Jag ska möta Karin, Emelie och Lotta på Smedslättstorget kvart i sju så det är inte så bråttom. A, har inget mer att säga så det är dags för et hejdå!
haha!! <33333333

Min dag igår.

Hej!

Igår var jag med Emelie, Rasmus, Filip och Karin. Vi gick först hem till Emelie och där spelade vi Just Dance 2. Jag vann alltid!! Mohahahaha. Vi gjorde lite andra saker oxå men det är hemligt. När Karin skulle hem gick vi andra till Rasmus och såg Superhero Movie. Tyvär så hann jag inte se hela för jag skulle hem kl 6. När vi kollade på den filmen så åt vi popcorn och läsk och det var inte mamma så glad över eftersom att vi inte hade ätit middga än!
                         
Puss o kam!!! love u  

Helg med ny tröja!

Hej!

nu är det helg, skööönt. har värkligen längtat och längtat. har inga planer för dagen förutom att jag, eme och karin ska göra nåt efter lunch. najs! jag har oxå en ny tröja! den har jag gjort själv i slöjden. den är rosa där över och svart nertill med ett resår i midjan!!! puss o kram!
men bara för idag!!!!!

skidor

Hej!

idag var jag och min klass och åkte skidor i Hammarby-backen. den var väldigt fin men en backe var väldigt isig. nu sitter jag och försöker tina upp mig. jag frös nämlgen lite när vi var där ute!!! bye bye!
hihi, puss o kram!

Mitt första inlägg!!!!

hej!

det här är mitt första inlägg på min blogg och jag hoppas att ni kommer gilla den! jag har även en annan blogg som heter www.oxhorn.blogg.se och den delar jag med mina två kompisar emelie och karin. det är inte säkert att jag kommer skriva varje dag men jag ska försöka. på oxhorn bloggade vi typ ingenting för den blev tråkig på något sätt. a, jag ska nog göra ett till inlägg snart så jag säger hejdå!!!
puss o kram!
P.S. jag glömde säga att jag heter astrid men kallas för assi!!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0